Suqiao Village, Xiu Wenxian, reinigt het rode militaire pad van 1900 meter

Suqiao Village, Xiu Wenxian, reinigt het rode militaire pad van 1900 meter

Het wordt opgeruimd en de routes van het rode legerniveau 80 jaar geleden herstelt.

Na het opruimen van het rode leger van Soqiao-dorp, zullen 10 rode verhaalknooppunten worden ingesteld om het rode verhaal van de lokale massa’s in de vorm van de lokale groep op te nemen, en het rode gen wordt ge?rfd.

"10 rode verhaalknooppunten, de inhoud is voornamelijk Xue Yonghua om de oude, Kong Jiajing deelt de aasblok, Dingshan Tian" Gun, Damui, het rode leger geeft de katoenen jas, Luo Shi’s veerboot, het rode leger 砥 砥 石 过桥 等. "Xue Yizhen, het hoofd van Cheng Wenxian Cultural Relics Management, wees naar het rivierbeddingsteen," nu is onze locatie Luo Shi’s veerboot, wanneer Shi San Niang en Luo Shi’s moeder en dochter handig zijn voor het rood Leger, in de kat op de rivier, maakte een ark met zijn eigen voetbalpistool, waardoor veel rood leger van hier.

"Het is gemeld dat dit jaar, Soqiao Village, Guobao Town, Xiuwen County is opgenomen in de eerste batch van rode dorpen van Guizhou om de Red Mooie Village Pilot en Guizhou Voorlopig Pastoral Land, Rural Revitalization Integrated Demonstration Site-lijst, Relevant Work the Local Revitalis Massa’s worden over het algemeen ondersteund en ondersteund.

(Jiang Jiheng, Hong Jun) (Editor: Pan Jiaqian (Stage), Chen Kangqing) Delen Laat meer mensen de aanbevolen lezen zien.