Van januari tot oktober, heeft de provincie Jilin 240.300 nieuwe banen toegevoegd.

Van januari tot oktober, heeft de provincie Jilin 240.300 nieuwe banen toegevoegd.

Werkgelegenheid is de grootste mensen levensonderhoud. Sinds dit jaar hebben alle provincies de partij en de Raad van State en de provinciale commissie partij, de inzet van de provinciale overheid, maatregelen verdiept en het stabiliseren van de basis-disc.

Van januari tot oktober, de provincie heeft 10.000 mensen toegevoegd om het jaar af te ronden. Lijn op de online platform co?rdinatie kracht. Alle niveaus van de menselijke samenleving moeten actief inspelen op de invloed van de epidemie, neem een reeks krachtige maatregelen, de partij groep van de socialiteit afdeling Human is praktische praktische dingen van de werkgelegenheid te maken als een kern nadruk, en het cre?ren van een "1 + N "werkpatroon, en het volk levensonderhoud project gestaag vooruit.

Wachten afgestudeerden, stedelijke werklozen, landelijk overdracht arbeid, etc. Werkgelegenheid dienst speciale gebeurtenis, met een beroep op het Chinese publiek recruitment netwerk "werkgelegenheid online", Jilin werkgelegenheid ondernemerschap netwerk en andere platforms, de hele dag informatie krijgen, intensieve online online recruitment activiteiten, op grote schaal bouwen van een docking platform, het bevorderen van vraag en aanbod, en helpen bedrijven om werk het een solide basis gelegd voor de economie van de provincie.

Optimaliseer overheid openbare diensten voor arbeidsbemiddeling.

Met het oog op de stedelijke en landelijke arbeiders in staat stellen om te genieten van meer handige en effici?nte dienstverlening, zal de provincie Jilin de termijn van de werkloosheid registratie diensten aan te passen van 10 werkdagen, en de toegang tot de provinciale overheid service platform ( "Ji-gossit Office") Aangezien de eerste partij van de "cross-provinciale" zaken op het gebied van de menselijke samenleving, de processen en richtlijnen verder te standaardiseren, en de "werkgelegenheid ondernemende certificaat" elektronische licentie te bevorderen, kan de doelmatigheid van de dienstverlening voortdurend worden verbeterd. Zich baserend op de Jilin informatie over de werkgelegenheid systeem, het versterken van de uitwisseling van gegevens tussen de afdeling, multi-channel inzameling en werkgelegenheid, het versterken van de basisgegevens controle vergelijking, het hervormen van het statistisch proces, en continu verbeteren van de kwaliteit van de stedelijke nieuwe gegevens over de werkgelegenheid, om ervoor te zorgen dat mensen de levensonderhoud is gegarandeerd.

(Jilin Provincial Employment Service) (Editor: Wang Keizer, Xie Long) Sharing meer mensen laten zien.