Van januari tot juni China, mijn landspoorweg overgedragen goederen 1845 miljoen ton stegen met 8,9% jaar op jaar.

Van januari tot juni China, mijn landspoorweg overgedragen goederen 1845 miljoen ton stegen met 8,9% jaar op jaar.

Originele titel: Van januari tot juni China, mijn land spoorweg verzendende goederen miljard ton company York Inn Beijing, Beijing 9 juli (Wang Lianxiang) Volgens China National Railway Group Co., Ltd., dit jaar, dit jaar, past de afdeling Railway de implementatie-vereisten aan van transportstructuur, volledig de bestaande draadvrachtcapaciteit die vrijkomt na het gebruik van de hogesnelheidsrail in het netwerk, bevordering van de voortdurende gestage groei van spoorwegvracht, helpt effectief de economische en sociale ontwikkeling en bouwt nieuwe ontwikkelingspatronen op.

Van januari tot juni werd de nationale spoorweggestuurde goederen miljard ton, verhoogd met 100 miljoen ton, verhoogd met 100 miljoen ton, en de gemiddelde dagelijkse auto werd verhoogd, en 10.000 auto’s werden jaarlijks verhoogd.

  Ten eerste worden belangrijke materialen getransporteerd. Grijp de gunstige kans van kolentransportvraag in de eerste helft van het jaar, voer speciale acties uit voor elektrische kolenbescherming en verkoopt krachtig 10.000 ton treinen om een ??sterk kolenvervoer te bevorderen en de kolenvoorziening en de marktstabiliteit te verzekeren. In de eerste helft van het jaar werd het nationale spoorwegkoolvervoer voltooid en het jaar-op-jaar is toegenomen. Onder hen, Haji, Tang Baoli, Watt, Daqin Railway Coal Transport, steeg met 163%, 54%, 43%,%; National Railway Coal, Electric Coal Daily, de dagelijkse auto, hetzelfde jaar, toegenomen,%. Verhoog de transportinspanningen van HOKOGANG, versterken de havenverbinding en promoten actief "openbaar beurtijzer" en voltooi de werking van miljard ton. Organiseer zorgvuldig landbouwmaterialen en transport, openen groene kanalen, prioriteit aan het configureren van capaciteitsbronnen, graan, kunstmestvervoer, 200,2 miljoen ton, 25.16 miljoen ton en actief bijdraagt ??aan plattelandsresolutie. Ten tweede is het niveau van containertransport aanzienlijk verbeterd. Als hoofdrichting van het verdiepen van de hervorming van de transportzijde, wordt het containertransport uitgeoefend en is het niveau van containervervoer verbeterd.

Sinds dit jaar zijn er 100 nieuwe auto’s in de voorkant van de container. De transportmodus is verbonden, verbetert de kwaliteit van de transportdienst en realiseert de nieuwe hoge van het containertransport.

In de eerste helft van dit jaar voltooide de containerafgiftebox 12,59 miljoen tanks, een stijging van het jaar op jaar. De derde is dat China-Europese klasse en de westerse landingskanalen samenvliegen. China-European Class Strategic Channel Rol is een prominentere, continue implementatie van havenuitbreiding en besparende projecten, continu versterkende de samenwerking met buitenlandse spoorwegondernemingen en douane-afdelingen, maakt gebruik van een 95306 digitale poort, verbetert de effici?ntie van de douane-opruiming en comprimeer deze tot tijdslimiet.

In de eerste helft van het jaar heeft de centrale Europese klasse 7377 kolommen geopend, die een meerbuisdoos wordt verzenden, een stijging van 43%, 52% en een uitgebreide zware doossnelheid van 98%. Op dit moment is de Centraal-Europese klassendekking uitgebreid tot 168 steden in Europa in Europa en de geaccumuleerde bank is groter dan 40.000 kolommen. Western Lu Haixin-kanaalklasse is snel gegroeid, met andere transportmethoden en verdere toename van de werking, 2705 kolommen in de eerste helft van het jaar, het verzenden van de goederen, de goederen zijn respectievelijk 112%, respectievelijk 319%. Vervolgens geeft de spoorwegafdeling het volledige spel aan de groene en koolstofarme voordelen van de spoorweg, en levert een grotere bijdragen aan het bouwen van een groen low-carbon-economisch vrachtsysteem, waardoor sociale logistieke kosten wordt verminderd. (Verantwoordelijk: Yan Yuan, Xuan Zhaoqiang) Delen Laat meer mensen zien.