Uitgebreid de eerste secretaris van het dorp "Jingtong Fine"

Uitgebreid de eerste secretaris van het dorp "Jingtong Fine"

  De eerste secretaris van het dorpsschouder en leid de dorpelingen en leidt de ontwikkeling van het land.

Na de uitgebreide Well-off, hoe je de eigenlijke dorpen combineert, ga dan uit de wegen van verschillende dorpsrevalingen? Dit is een persende taak geworden voor de eerste secretaris van het dorp.

  Wat is het? Van 12 tot en met 14 november hield Nanchang City een speciale opleidingscursus die de effectiviteit van de armoede en de resulinatie werd geconsolideerd en uitbreidde. De eerste secretaresse in het dorp was zo snel mogelijk bekend met bedrijfskennis, beheersen de verrichtingsvaardigheden en draag het effectief uit landelijke revitalisatie. De trainingsklasse nodigde de provinciale en gemeentelijke landelijke revitalisering en de Nanchang Municipal Party School of the Party School uit.

Training adopteert een speciale lezing, groepsdiscussie, vertegenwoordiger van de studenten, enz..

    Het onderwerp van deze training is gemarkeerd, het ritme is compact en de inhoud is informatief. Het verduidelijkt niet alleen waarom het leren, leren en wijzen wat te doen, hoe te doen. In een driedaagse training werden de studenten serieus bestudeerd, zorgvuldig begrip, verder consolideren van het kennissysteem, het verdieping van het ideologische begrip en het temperen van de teelt van de partijgeest.

De studenten hebben gezegd dat deze training sterk is gericht, bruikbaarheid en operatie, is een alomvattende verbetering van bedrijfskwaliteit en werkvermogen. In de toekomst zal het de trainingsinhoud in de tijd verteren en absorberen en echt bestuderen. Effectieve transformatie in Een sterke kracht van het bevorderen van de revitalisering van plattelandsopleving, voortdurende inspanningen om een ??prachtig platteland te bouwen dat de voorspoed, ecologische en leefbare, township beschaving, effectiviteit en rijk leven opbouwt. "Drie-daagse trainingsactiviteiten gerangschikt nerveus en ordelijk, het curriculumgehalte is geweldig, de droge goederen zijn vol, de leer van de leraren is diep uitstekend, de dieptepunten, help me verder de horizon te verbreden, de idee?n te verbreden, en laat het weet dat ik problemen en onvoldoende problemen heb bij mijn werk.

Vervolgens zal ik ernstig over nadenken, zorgvuldig, en het idee van toekomstig werk hersteld en de richting van het werk verder verduidelijkt.

Huang Yixiang, de eerste secretaresse van Jiaojia Village, Qianfang Town, Jinxian County, zei.

  "Als de eerste secretaris van de nieuwe ronde van het dorp, moeten we de geest van de armoede, het stevige vertrouwen, de last, Shen Xia, krachtig ophalen en een goed werk doen bij het versterken van de uitbreiding van armoede en de effectieve verbinding met landelijke revitalisatie.

"Guo Peng, de eerste secretaresse van Zhufang Village, Wuyang Town, Nanchang County, zei dat het in toekomstige werk de beleidsvereisten nauwkeurig zal beheersen, het werkvermogen blijven verbeteren en nieuwe prestaties cre?ren in de nieuwe reis van het land, en dan nieuw werk. "Vandaag, de stad ’14 vijf-vijf ‘provinciale landelijke vibratie, de sleutel om de bewoners van het dorp in het dorp te helpen zijn geweest. Deze training vasthouden, wat belangrijk is voor het helpen van de resident van de stad als eerste secretaresse zo snel mogelijk, de bewerkingsvaardigheden beheersen en in orde en effectief werken. Liu Sibin, directeur van Nanchang Rural Revitalization Bureau, zei dat studenten deze training zouden moeten volgen als een kans om de tekortkomingen te controleren, de lessen te verzinnen, ervoor te zorgen dat ze zich hebben gerealiseerd, leren en leren en verder verbeteren van het gebruik van theoretisch gewapende hersenen , Leidpraktijk, het besturen van het vermogen, verder beheerst van het beleid dat nodig is om de uitbreiding van de armoede en de effectieve verbinding van de revitalisering van het land te consolideren, bekend met relevante procedures en een solide basis voor de implementatie van het beleid.

(侃 江辉) (Editor: Qiu Wei, Rona) Delen Laat meer mensen zien.